Povezave

Koristne povezave do kvalitetnih in uporabnih strani povezanih z gradbeništvom, kjer najdete veliko informacij, ki vam bodo v pomoč pri vaši gradnji.

Kema Puconci

Družba Kema Puconci, d.o.o. je izvozno naravnano podjetje, ki ima tehnološko najsodobnejšo organizirano proizvodnjo kremenovih peskov in materialov za zaključna dela v gradbeništvu. Z inovativno politiko, nenehnimi vlaganji ter odgovornim občutkom za prave priložnosti smo se uspeli dvigniti iz povprečja naše panoge. Tako smo danes prepoznavna družba v slovenskem in širšem gospodarskem prostoru s pozitivnimi trendi stalne rasti.

Povezava

Knauf

S Knaufovimi sistemi pregradnih sten, stenskih oblog, stropov in podov lahko uresničite svoje želje glede notranje ureditve bivalnih ali poslovnih prostorov.

Povezava

Roto Gropu d.o.o.

Skupino ROTO predstavlja 10 družb s proizvodnjo v štirih evropskih državah. Družba je v zasebni lasti in že preko 35 let prisotna na domačem in tujem tržišću kot uspešen proizvajalec izdelkov iz plastičnih mas in zanesljiv poslovni partner. Z več kot 4000 izdelki do volumna 25m³ in letno predelavo preko 3 mio kg polimerov spadamo med vodilna podjetja, s proizvodnjo po tehnologiji rotomolding v Evropi. Družbe v skupini beležijo rast letnih prihodkov preko 20%, kar je rezultat neprestanega razvoja izdelkov, vlaganja v sodobne proizvodne zmogljivosti ter uspešne prodaje na vseh kontinentih.

Povezava

Aktualno

Prenova spletne strani

Spletne vsebine so v prenovi. Hvala na razumevanju.

2.3.2012